TOIMINTA KAUDELLA 24-25
Kausina syksy 24 ja kevät 25 Rope Skipping Helsingissä toimii kaksi hyppynaruryhmää: yksi kouluikäisille lapsille, toinen nuorille ja aikuisille. Yläkouluikäiset voivat valita ryhmän oman harkintansa ja hyppykokemuksensa mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos pohdit mikä ryhmä olisi sinulle sopivin.

Toimimme myös rope skipping -kouluttajina sekä järjestämme tilaustunteja tai -esityksiä kaveriporukoille tai urheiluseuroille.

Koululaisryhmä (alakouluikäiset)

  • Paikka: Helsingin Rudolf Steiner -koulu, Paraistentie 3, Helsinki
  • Aika: Tiistaisin klo 16:30-17:30, ensimmäinen treenikerta 20.8.
  • Hinta: Kalenterivuoden 2024 jäsenmaksu (5€) + puolivuosikohtainen kausimaksu (noin 100€), joka sisältää 10 treenikertaa.
  • Kuvaus: Opettelemme hyppynarun eri osa-alueita: yksilönarua, pitkää narua ja parihyppyjä (katso Lajitietoa). Kaikentasoiset hyppijät ovat tervetulleita mukaan. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Linnanmäen sirkuskoulun kanssa.

Nuorten ja aikuisten ryhmä

  • Paikka: Meilahden yläasteen koulu, Kuusitie 12, Helsinki
  • Aika: Keskiviikkoisin klo 18:30-20:00.
  • Hinta: Kalenterivuoden 2024 jäsenmaksu (5€) + puolivuosikohtainen kausimaksu (120€).
  • Kuvaus: Valmistelemme hyppynaruesityksiä, harjoittelemme uusia hyppynarutaitoja ja kehitämme jo opittuja. Ryhmän jäsenet esiintyvät erilaisissa yleisö- ja voimistelutapahtumissa ja Linnanmäen sirkuskoulun syys- ja kevätnäytöksissä. Esityksiin osallistuminen ei kuitenkaan ole pakollista.

LASTEN TOIMINTA


- Meillä lapsi on aina keskiössä ja ymmärrämme, että turvallinen harrastaminen lisää hyvinvointia.


- Voimisteluliiton strategian mukaan kaikki alle 12-vuotaiden toiminta kuuluu voimistelukoulun alle, eli hyppynaru on yksi monista voimistelun mahdollisuuksista.


- Lasten ja nuorten toiminta seurassamme on laadukasta lasten liikuntaa, jossa innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä rakentavat lasten liikunnan ilon ja riemun.


- RSH:n lasten toimintaan ovat tervetulleita kaikki vähintään kouluikäiset. Tasovaatimuksia ei ole vaan harrastaminen kuuluu kaikille mukaan haluaville.


- Perusliikuntataitojen ja hyppyjen oppiminen tapahtuu leikin ja monipuolisen harjoittelun kautta, laadukkaassa ohjauksessa, panostaen lasten innostumiseen ja onnistumisen kokemuksiin.


- Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja ponnistamaan harrastuksesta juuri omannäköiselle liikkujan polulle hyppynarun, voimistelun, tanssin tai muun lajin parissa.


Lue lisää laadukkaasta lasten voimistelusta

Ilmainen kokeilukerta!


Tule kokeilemaan hyppynaruharrastusta maksutta.

Lajin maailmaan on helppo hypätä mukaan. Olemme rento ja hauska hyppynaruyhteisö. Stiplu sinne tai tänne - ei haittaa!

YHTEISTYÖSSÄ

LINNANMÄEN SIRKUSKOULU

Rope Skipping Helsinki ry tekee tiivistä yhteistyötä Linnanmäen Sirkuskoulun kanssa. Myös sirkuskoulu on tuonut lajia Suomeen. Linnanmäen sirkuskoulun double dutch tiimi osallistui ensimmäisenä joukkueena Suomesta hyppynarun maailmanmestaruuskisoihin Norjassa. 

TIIMI

MIRIAM

VALMENTAJA, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Vuosien rope skipping kokemus Saksasta. Lajin todellinen liikepankki. Edusti Eevan kanssa Suomea kansainvälisissä Chinese Wheel kilpailuissa 2018. Hallitsee seuran kansainväliset yhteistyöt.

KIMMO

HALLITUKSEN JÄSEN

Rope Skipping Finland lajisivuston päivittäjä ja Same Smile hyppynarukaupan kehittäjä. Teki IJRU:n ohjaajakoulutuksen Prahassa. 

EEVA

VALMENTAJA, HALLITUKSEN JÄSEN

Kiinnostui lajista 2017 ja opiskeli hyppynaruohjaajaksi Ruotsissa. Ohjannut rope skippingiä aktiivisesti sekä kouluttanut ympäri Suomea. Seuran somemarkkinoinnin osaaja.

LIISA

HALLITUKSEN JÄSEN

Todellinen rope skipping aktiivi! Liisa on työllään saattanut rope skipping osaajat yhteen. Voimisteluliiton lasten liikunnan päällikkö. 

JAANA

VALMENTAJA, HALLITUKSEN JÄSEN

Kouluttautunut Ruotsissa hyppynaruohjaajaksi. Haluaa vaalia lajin rentoutta sekä kehittää aerobicin ja hyppynarun yhdistelmää ropebicciä. Seuran taloushallinnon osaaja.

MATIAS

VALMENTAJA, HALLITUKSEN JÄSEN

Tutustui lajiin Helsingin yliopiston kampuksen opiskelijayhteisössä. Entinen maratoonari, jolle hyppynaru muuttui oheisharjoittelusta intohimoksi.

VASTUULLISUUS


- Meille on tärkeää, että seurassamme kaikki kokevat olonsa turvalliseksi. 


- Seurassamme toimivat vapaaehtoiset ohjaajat, jotka ovat sitoutuneet vastuullisuusohjelmaan. Tarkoitus on ennaltaehkäistä kaikenlaista epäasiallista käyttäytymistä harrastuksessa. Ohjeet auttavat vanhempia, lapsia ja ohjaajia tunnistamaan epäasiallista käytöstä. 


- Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat minkäänlaista epäasiallista käyttäytymistä seuramme järjestämän toiminnan parissa. 


- Ota yhteyttä suoraan ohjaajaan tai seuran häirintäyhteyshenkilöön Liisa Lappalaiseen (050-5879052).


- Kuuntelemme ja otamme huolen aina vakavasti. Kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä. Seurassamme kurinpidolliset päätökset tekee seuran hallitus.


- RSH on sitoutunut Voimisteluliiton arvoihin, voimistelun ja urheilun yhteiseen vastuullisuusohjelmaan sekä reilun pelin periaatteisiin kaikessa toiminnassaan.


- Toivomme sinulle turvallista ja myönteistä harrastamista seurassamme!


Lue lisää Voimisteluliiton TURVALLISESTI VOIMISTELUSSA asiakirjasta. 


RSH:n vastuullisuusohjelma