Torstaina 1.8.2024 klo 17-20
Kansalaistori, Helsinki

Suomen hyppynaruharrastajat kokoontuvat viettämään kesäiltaa ja jakamaan liikunnan iloa. Tarjolla on jotain uutta kaikentasoisille ja -ikäisille hyppijöille, sillä vain mielikuvitus on rajana, kun naruhyppelyyn aletaan yhdistellä tanssia, akrobatiaa ja erilaisia narunkäsittelytemppuja. Tervetuloa hyppimään koko illaksi tai vain pistäytymään ja tutustumaan lajiin ja sen harrastajiin.


Hyppynaru (rope skipping) on paitsi hauska liikuntamuoto myös kansainvälinen kilpaurheilulaji. Tiedätkö kuinka monta kertaa onnistut hyppäämään narun yli 30 sekunnissa? Tule testaamaan nopeuttasi speed-haastepisteelle, jossa kaikki yli 100 hypyn tulokset palkitaan.


Ota mukaan hyppimiseen soveltuvat kengät, juomapullo ja säähän sopiva liikuntavaatetus. Oman hyppynarun puuttuminen ei haittaa, sillä tapahtumassa on paljon erilaisia ja -kokoisia naruja lainattavissa.

Mukana tapahtumassa ovat hyppynaruseura Rope Skipping Helsinki sekä hyppynarufirma Ropee. Tapahtuma on pääsymaksuton ja ennakkoilmoittautumista ei tarvita.