AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA - KURSSIT JA WORKSHOPIT

Syyskuu 2018

Lasten ja Nuorten Rope Skipping kurssi

Linnanmäen sirkuskoululla

16.9.2018 klo 12-14 LISÄTIETOJA

Syyskuu 2018

Aikuisten Rope Skipping kurssi

Linnanmäen sirkuskoululla

16.9.2018 klo 15-17 LISÄTIETOJA

 Syksy 2018- Kevät 2019

Kuntohyppistunti Linnanmäen Sirkuskoululla, ohjaajana kuntohyppisspesialisti Maiju Mustonen! Tunnit alkavat elokuussa 2018.

Maanantaisin klo 17.45-18.30. LISÄTIETOJA

 Syksy 2018- Kevät 2019

Lasten ja nuorten Rope Skipping tunti Linnanmäen Sirkuskoululla, ohjaajana Rope Skipping spesialisti Kimmo Hietanen!

Tunnit alkavat elokuussa 2018.

Torstaisin klo 17.45-18.30. LISÄTIETOJA

JUMPCIRQ BASIC


KUNTOHYPPISTÄ KAIKILLEJumpCirq Basic tunneilla tehdään yksinkertaisia hyppysarjoja narulla musiikin tahtiin keskittyen samalla koko kehon vahvistamiseen ja tukemiseen. Hyppisharjoittelun ohella treenataan keskivartalon lihaksia ja annetaan nivelille kevyttä kyytiä.​ Tunneilla harjoitellaan erityistä hyppytekniikkaa inkontinenssi vaivojen minimoimiseksi ja lantionpohjan lihasten parantamiseksi. Hypyissä on aina mahdollisuutena kevyt tai raskaampi vaihtoehto.​Valmiiksi koreografioitu ryhmäliikuntatunti muodostuu lihasten ja nivelten lämmittelyosuudesta, hyppyjen ja motoriikan lämmittelystä, sykettä nostavista hyppyosioista, sekä lihas- ja venyttelyosuuksista.

TUNTEJA TARJOAA MM. LINNANMÄEN SIRKUSKOULU www.linnanmaensirkuskoulu.fi

JUMPCIRQ WORKSHOP


TUUNATTU TYÖPAJAJumpCirq järjestää hyppynarukoulutusta esimerkiksi seuroille, luokille, työyhteisöille, polttariporukoille ja yksityishenkilöille. Ohjaukset ja koulutukset voivat olla kestoltaan viidestätoista minuutista kolmeen tuntiin.​Työpaja voi sisältää hyppyjä ja koordinaatioharjoituksia soolona, pareittain tai ryhmänä JumpCirq -narulla sekä akrobaattisia liikkeitä ja kuvioharjoituksia pitkillä hyppynaruilla.

 

TILAA RÄÄTÄLÖITY WORKSHOP

asiakaspalvelu@ropeskipping.fi 

JUMPCIRQ TRICKS


TEHOKAS TEMPPUHYPPISJumpCirq Tricks – tehokas temppuhyppis!Tunnilla tehdään temppuja soolona ja ryhmässä tempaavan musiikin tahdissa.  Mukana on voimaliikkeitä, ketteryysharjoituksia ja sykkeennostoa. Hyppynarun kanssa treenataan sideswing cross kombinaatioita, pretzel cross yhdistelmiä, heittoja, erilaisia akrobaattisia temppuja, temppusarjoja, sekä ryhmissä tehtäviä temppuja.

Tunti muodostuu lihasten ja nivelten lämmittelyosuudesta, hyppytekniikan opettelusta sekä temppu-, ryhmä- ja cool down osioista.


TUNTEJA TARJOAA MM. LINNANMÄEN SIRKUSKOULU www.linnanmaensirkuskoulu.fi

KETTERÄ ASIAKASPALVELUasiakaspalvelu@ropeskipping.fi

0405184697


JUMPCIRQ OY


 

www.ropeskipping.fi


Y-tunnus: 2885924-7

 

HYPPÄÄ MUKAAN SOMEJENGIIN!


Copyright © All Rights Reserved

Photos: Zeecophoto zeecophoto.1g.fi